Imorgon måste det blir sim

Nu har nästan hela veckan gått igen. Det är sjukt vad fort det går.

I onsdags provade vi nåt nytt. Vi gick på frälsningsarméns babycafé. Det var ganska trevligt. Det var inte så många där, vi var bara 5 mammor, så vi satt och fikade alla vid ett bord och satt och tjöta lite. Det var lite lättare att prata där då borden var uppdelade i "smågrupper" och inte ett enda långbord som det är på Småfolket.
Samtidigt som jag kom dit kom det en annan ny mamma. Hon hade en dotter som var 2 månader. Så himla liten.
Hon var också ny där så det kändes ju bra att inte vara ensam. På babycafét börjar dom som vill 9.30 med en barnvagnspromenad. Och sen vid 10 är det fika och sen lite sång. Ibland har dom även BVC där med ett litet program. Det är dom som håller i babymassagen som vi ska på sen om ett par veckor.

Idag gick vi ner till Småfolket med. Det var inte så många där idag. Det snöade, så det förklarade väl saken. Dessutom var det "fri lek" på schemat. Men Madde var där och sjöng med oss i alla fall. Det var bra, för det gillar ju Lukas mest när vi sjunger, är inte hon där blir det ingen sång.
I sista sekund innan sången började idag så kom hon med Disa, kommer inte ihåg vad hon heter. Och efter sången kom hennes kompis med. Hon hade visst sett mig och Tösen när vi vart ute och gått. Hon hade också hund. Vi pratade lite på väg hem, vi tog följe nämligen. Det vore ju trevligt att få ett par kompisar här på hemmaplan med som är i samma "sists" som en själv. Vi kan ju hoppas :)

Imorgon hoppas vi givetvis på babysim. Får återkomma hur det går med det.

Nu ska jag se hur man inte ska göra på Lyxfällan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0