Inget babysim idag :(

Så som vi har längtat denna veckan och så blev det inget babysim. Så himla tråkigt!
Varför?? dom fick inte upp temperaturen i bassängen.
Som tur var hade jag inte packat klart väskan ännu när dom ringde och meddelade det.

Hur har det gått med läggningsrutinen i veckan då...tja... sådär kan man väl säga. Igår fick vi till slut ta upp honom igen, det gick bara inte. Så han fick komma upp och busa sig trött istället. Men hela dan blev lite tokig då vi spenderade halva dan hos Carina, så han fick inte sova som vanligt under dan och det märktes. 23.15 sov han till slut iaf. Idag har han vaknat kanske 5 ggr men inga större problem att söva om honom. Nu var det nog en timma sen sist så nu vaknar han nog inte mer. Inatt slapp jag väcka Lukas för att äta tack vare att han åt vid 23, så då klarade han sig till 8.30. Det är så himla skönt att få sova ordentligt. Man får t.o.m. drömma igen. Det har ju inte hänt så mycket det senaste halvåret.

Så vad har helgen att erbjuda då??
I morgon ska jag "jobba" lite i trädgården och sen ska vi åka och slänga det. Richard ska till en kompis på eftermiddan och bada badtunna och troligtvis dricka sig alldeles för full. Så då åker vi till mamma och hälsar på. Har ju inte träffat dom sen dopet. Så det är dags igen. Hon jobbar i och för sig till typ 18.30 men vi stannar till söndag så då får dom träffas lite Lukas och hans mormor.

Och imorgon är det dags för Melodikrysset igen. Kommer som alltid sitta redo med dator och frukost i sängen klockan 10.00. Hoppas det går bättre denna gång, förra var klurigt.

Dags för "utröstnigen" i IDOL. Trevlig helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0