Himla skitdag!

Det har det vart idag, Richard "missade" bussen hem från Vaggeryd inatt, vilket betyder att han drack mer och blev mer bakis och kom hem senare i eftermiddags vilket resluterade i att inget blev gjort. Här behövdes städas, skottas, och säkert något mer.
Det blev inte bättre när jag behövde åka och handla, klädde på Lukas, spände fast honom i bilen, satte mig för att starta, vred om nyckeln...och vad hände?? INGET!! lamporna tändes och det sa klick klick klick i motorn.
Det var droppen. Det hjälpte ju inte att jag inte ätit godis under heeela veckan, eller något sött. Man blir lite lättretlig när sockret går ur en.

Så det var bara att gå in igen, Lukas tittade väldigt frågande på mig när vi kom in igen.

Nu ikväll så sa en kompis till Richard att det mest troligt var en cell i batteriet som var paj. Det gör att lampor kan tändas och så men den klarar inte starta då.
Så imorgon ska vi kolla med ett annat batteri. Är det inte batteriet är det ev. startmotorn och det hoppas jag verkligen inte att det är.

Vi var ute och gick en promenad hela familjen innan idag för att hämta lite saker på Richards jobb.

Jag försökte ta en bild med hur mycket snö vi har, men jag ska nog ta en här hemma på vändplanen. Det är i alla fall högre än hela Tösen nu, vi provade gå i trädgårn, det var svårt.

Nu ikväll blev det lite bättre när jag lyckades med en riktigt god middag.
Lammsadel med potatisgratäng. Första gången jag gjorde det själv, gjorde på känn utan recept. Och det blev dundergott. Och nu njuter jag av en bit mörkt choklad och lite OS och hoppas det går bättre för tjejerna än killarna på skidskyttet.Såhär är kul att leka nu, alla leksaker på en gång. Titta lite på den vrida handen med leksaken i så man seer från alla vinklar, smaka lite och sen byta till nästa.

Just det, vi åkte aldrig till stan igår för att hälsa på Elsa med familj. Det var nog lika bra det.

Hoppas på smidig lösning med bilen imorrn, håll tummarna för oss :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0