Torsdag 8/4

Tack och lov får Richard lön idag, snacka om att hamna i ond spiral med pengar asså.
Richard får 2 veckors lön. Vilket känns bra nu att det alltid kommer in lite pengar, fast! det vore skönt om han hade normal lön med för då har man lite mer koll på pengarna och hur mycket man faktiskt kan göra åt. När man har 2veckors lön så kan man ibland få 3 löner på en månad. Vi hade räknat att det var dags för det i april, men sen helt plötsligt så var det inte så. Både jag Richard och en jobbarkompis till honom räknade fel. Hur skumt som helst.
Vilket resulterade i att vi gjorde åt lite för mycket pengar i mars, så nu hamnar vi helt fel i pengarna, den lön han fick idag ska ju egentligen sparas det mesta till räkningar, men hallå det är den 8:e och lön kommer 25:e det går ju inte spara så länge.
Speciellt när jag och Lukas ska till Göteborg i helgen. Vi ska på Baby & Barnmässa. Det ska bli trevligt.
Vi ska gå med Sofie och Malin, en kompis till Sofie, som har en liten dotter, Isabella, vars blogg jag följer "slaviskt".
Vi ska även träffa Ida, på lördan för att prata lite om Sofies bröllop där hon ska servera. På söndan ska vi på 3-års kalas för Cornelia, och träffa Therese. Sen ska vi även klämma in en träff med Sofies kompis Therese som också har en lite tjej. Och mellan allt detta ska jag och Sofie planera och klura lite inför bröllopet, det är 7 veckor kvar bara, helt galet! Det känns son igår när vi satt hemma hos fam. Mennerholm och dom hade förlovat sig, vi hade precis tittat på huset och bara vi visste om att Lukas var på gång.

Vi spenderade ju hela påskhelgen hemma hos mamma och pappa. Mysigt, man blir som barn igen och kan knappt plocka undan sin egen disk, absolut inte sätta in den i diskmaskinen iaf. På fredag morgonen hade dom fått ett litet lamm, så himla söt. Men tackan som normalt får tre lamm, har alltid fått det, fick inget mer och ingen "efterbörd" kom det heller, så hon blev bara sämre och sämre och dog till slut på söndagen. Stackars lilla lammisen, men han har klarat sig bra ändå.
Hemma hos mamma och pappa har dom inte riktigt lika hala golv som här, så Lukas har fått ordentlig fart på krypandet nu, det kunde säkert gå fortare om det inte var så halt, men han har ju tekniken iaf. Nu börjar han även få ordning på tekniken att sätta sig när han kryper, det är ju ganska användbart.
Nu när han kryper omkring så kan han komma fram till mig i soffan och ställa sig upp här vid.
Men det brukar oftast vara för att jag har datorn i knät och den är ju så spännande.

På måndag bär det ju även av till Linköping. Så på tisdag är det dags igen...
Hoppas verkligen inte han hinner bli sjuk fram tills dess, det vore ju maximal otur.
Så det blir inte så mycket bloggande några dagar framöver. Kan hända att jag gör det där uppe. Men kan nämligen ha med datorn. Vilken tur att jag har laddat datan med Band of Brother, så man har något att göra när man väntar. Får nog hitta lite mer att titta på.



innan vi åkte till mamma och pappa var det dags att bada, kolla va långt hår han fått :)




Vi provar en ny tröja och ny storlek, 80. Den var så fin!



På Påskafton var vi i stan på torget och en liten shoppingrunda, som avslutades på Ica Maxi, Lukas önskade alla en Glad Påsk! :)



På väg hem sa Lukas att han heskt gärna vill gå på 3D bio han med :)



Att ha tre hundar i ett hus varav två öppnar ytterdörren själva bidrar till väldigt mycket smuts inne, och Lukas som kravlat omkring på golvet hela helgen behövde ett bad när vi kommit hem, ett riktigt skumbad.

Nu var helgens bilder slut!
Ha en bra helg, för den kommer ju snart!

Kommentarer
Postat av: Jessica A

Det där att få pengarna att räcka är inte alltid så lätt?! Hur man än snålar finns det aldrig tillräckligt på kontot känns det som?



Synd att ni inte var på badhuset igår, var jättemysigt...



Söta bilder på Lukas och go frilla!

Kram

2010-04-10 @ 16:54:57
URL: http://sturegatan3.bloggplatsen.se
Postat av: malin bergqvist

hej! & tack för idag:) Det var mysigt att träffas. Jag länkade till din blogg på isabellas blogg, så jag tänkte bara höra om det var ok. annars tar jag bort det såklart:) Ha en mysig lördag & så ses vi snart!

2010-04-10 @ 21:12:29
URL: http://isabellaaurora.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0