Våren är äntligen här.

I måndags var det dags att rensa upp i dammen. Fiskarna klarade ju sig märkligt nog inte....konstigt!
Där låg även väldigt mycket löv sen i höstas.



Ganska så fint blev det. Nu saknas det bara att alla blommor och växter kommer upp. Lite mer vatten kom det i och "fallet" är i gång nu med. Ska försöka ta en bild i sommar när den är i sin fulla prakt.


Tösen och jag busade lite med bollen, hon blev lite trött :)



Annars i veckan har det vart busy busy. Måndag var det jobb och dammstädning. Lukas fick äntligen använda sin gåstol igen, han blev så otroligt glad, han bara studsade i den, tyvärr blev bilden jag tog helkass.

Tisdag var vi på småfolket, efter det åkte vi hem, hämtade Tösen och åkte till Vaggeryd, till Sara.
Linda kom dit med Nisse och vi gick alla en promenad i skogen, Molly hämtade vi på vägen som vanligt.

Tösen var det visst bara som fastnade på bild på promeanden.



Lukas har lärt sig att göra tittut med händerna, helst gör han det med våra händer, dom täcker liksom ögonen bättre.

I onsdags var vi nere på frälsis på Babycafét, det var tyvärr sista gången för "terminen".
Vid 11 hade vi tid på BVC och läkaren så vi åkte iväg en snabbis dit och sen tillbaka till babycafét.
Lukas hade inte gått upp jättemycket nu, 220gr tror jag. Så han väger ca 8.5 kg.
Dom är lite roliga på BVC asså, vi fick en enkät som man skulle fylla i, bla. om läkaren. Dom är så himla stressig när man ska till läkaren. Det är in, av med kläderna väga, mäta, 10 snabba frågor om mat och vad han kan. Så snabba att jag inte ens hann klä på Lukas under tiden. Bryr dom sig egentligen kan man ju undra. Det hade ju inte skadat om dom tog sig 5 min mer per barn. Jaja, nu ska vi inte dit förrän 21/6 på ettårs kontroll och vaccin. Sen blir det nog inte så mycket besök.
Efter babycafét tog vi en snabbhandling på Ica och på väg hem somnade Lukas. Han vaknade till lite när jag bar in honom, men när jag la honom i sin säng så somnade han på en gång igen. Han skulle ha ätit kl 13. 14.30 fick jag väcka honom. Jag fick ju en del gjort :) jag tränade 2 olika program på Zumba, duscha, äta lunch och tvätta.

Idag torsdag var vi på småfolket igen, idag var vi 5 el. 6 mammor iaf. Lite bättre än förra veckan :) då ingen annan kom. Det var så himla gött väder ute idag så efter småfolket gick jag hem och hämtade Tösen och gick långpromenad runt dammen, den tar ca 1,5 timma. Som tur var fick jag hjälp att hålla i Tösen.



Ikväll var jag ute och red. Det var sååååå härligt. typ 15 grader ute och varma vindar, Solen började dra sig neråt och fåglarna kvittrade. Jag hade inte ens jacka på mig, och blev svettig, Härligt!!!

Imorgon ska vi till stan en sväng och shoppa lite mat och även glas till jobbet.
Vi tar med oss Lisabeth som sällskap. Förhoppningsvis ska vi vara hemma till 14 tiden så vi kan åka och bada med Lukas. det var så himla längesen, hoppas vi hinner och att han gillar det fortfarande.
Just det idag provade vi åka rutschkana på Småfolket, Lukas störtgillade det. Det kommer vi nog få göra fler gånger.

Nu ska jag titta på de sista minuterna av Lyxfällan. Trevlig helg allihopa!

Myshelg!

Men vi börjar väl där jag avslutade.
I Onsdags var vi nere på Babycafét. Jag passar på så fort jag kan, det har inte blivt så ofta i vår nu när han har varit förkyld så mycket och operationen och så...
BVC psykologen skulle ha kommit och pratat om gränssättning, men dom kunde visst inte komma, så det får bli nästa gång, när det är sista gången på frälsis.  Dom lovade även extra gott fika nästa gång :) Så det vill vi inte missa.
Lukas har helt klart en förkärlek till min frukostsmoothie.
Jag tog med det i en flaska till honom i onsdags som han kunde "Fika" på.
Han vägrade först hålla själv, eftersom det går fortast när jag håller, han blev vansinning när jag satte ner den, när han väl släppte huggtaget han hade när han märkte att jag föröskte sätta ner den. Så till slut tog han den själv. Och slutade inte dricka förräns det var helt slut :)
Samma sak på torsdagen.
Då skulle vi till Småfolket, men vi var dom enda som kom, så vi gick och handlade och gick hem igen. Då han fick sin flaska med smoothie, och det var botten upp!

I fredags tror jag inte det blev så mycket gjort här hemma. På kvällen kom Lisabeth och Fidde på tack för hjälpen i förhand middag. Taccos blev det. Och lite cheescake, mums! tack för det Lisabeth!

Igår lördag skulle vi fira Ebba, Richards brorsdotter. Det blev middag (grillat) och sen HV71 för hela slanten.
Lukas sov nästan genom hela matchen, inkl. gap och hejjarop :)
Men vaknade mot slutet, det skulle han inte ha gjort. Han är lite känslig ju nu, speciellt mot överraskande ljud.
Så gissa om han blev rädd när han halvsov på min axel och 5 personer typ ställer sig upp och ljublar och skriker JAAAAAAAAAAAAAAAAA! riktigt högljutt och glatt. Oj Oj Oj, det tog ett tag innan han fick luft. Stackarn!
Richard och Fidde åkte senare in till stan för att välkomna vinnarna hem. Så jag och Lukas åkte hem så han kunde sova, märkligt nog somnade han inte på vägen. Istället fick han nattgröt vid 22 och sov 22.30. Jag hoppades han skulle sova lite längre idag då men tjaa, 30 min extra blev det iaf.
Men det var lagom, det blir så knäppt med maten annars.

På eftermiddagen fick vi hjälp av Fidde (därav tack för hjälpen middagen) att hämta ett lass med jord hos Richards föräldrar, dom beställde för mycket. Vi ska göra ett litet land i pallkragar, med bla. morötter i. Det är ju så gott. Jag gillar sånna här helger. Nåt litet besök och lite som blir gjort här hemma. Speciellt i detta fina vädret.

Under kvällen fick Lukas lyxa lite och fick vara nakenfis en liten stund, han hann kissa på golvet, bara 1,5 gång.
Sen fick han äta lite middag med oss, som han älskar nu. Ingen himla babymat här inte, inte om vi äter samtidigt.



NAKENFIIIIIS!!



Världen är så mycket roligare uppochner



Bästisen Tösen, hon har så fin halsband :)



Återbesök nr 1 avklarat

Sådär ja, det var den veckan det.
Det gick väl relativt snabbt...
Det har minsann inte varit smidigt, alla satans blöjbyten. Till helgen fick Lukas diarré, troligtvis av medicinen, vilket gjorde att han bajsade heeeela tiden typ. Detta medförde även nästan sår på skinkorna och otroligt obekväma blöjbyten. Men men, nu är det över.

Idag var vi i Linköping och plockade bort katetrarna. Det gick väldigt smidigt.
Mamma åkte med mig upp eftersom Richard hellst behövde jobba. Det var trevligt med lite sällskap och körhjälp på väg hem. efter 7.30 fick inte Lukas äta så vi fick sätta klockan och gå upp tidigt och äta. Vi tog sen en promenad med Tösen så hon skulle klara dagen själv hemma. Vi kom iväg 9.40, 10 min för sent, vilket smittade av sig på hela resan, Vi plockade upp mamma på Eurostop. Lukas sov från Vaggeryd till 10.30 då Lukas skulle få alvedon och en annan smärtstillande så vi stannade till så han fick det. Sen satt mamma bak med honom och busade lite.

11.30 skulle vi vara på sjukhuset. 11.34 betalade vi parkeringen.
På lappen jag fått om återbesöket stod det våning 18, vilket var den gamla avdelningen. Vi skulle visst tillbaka till där vi var sist. Kunde dom inte bara sagt det...11.50 var vi typ där. Detta är ett stort sjukhus att yra runt på!
Lukas fick lugnande, vilket gjorde honom väääldigt lugn, han blev Helt groggy, det var lite roligt att se faktiskt.
Igår lyckades Lukas själv dra ut lite av sitt rör i urinröret. Så där var inte så mycket kvar att plocka ut. Det var inga problem att få ut katetern i magen heller. Han var åter igen så himla duktig.

Vi fick gå till ett rum där han fick piggna till lite och en timme efter fick han börja dricka och äta, sen var det bara att vänta på att han skulle kissa.

14.15 satt vi i bilen igen och var på väg hem, när vi lämnade parkeringen hade Lukas somnat. Och sov hela vägen hem. Jag började köra men blev grymt trött så mamma fick köra lite och jag däckade ganska fort i baksätet. Sen vaknade både jag och Lukas när vi svängde av e4:an vid Eurostop.
Nu ikväll har Lukas bara varit lite trött men han verkar väldigt lättad att alla slangar och saker är borta.

I veckan har Lukas ökat på kryptempot, han ställer sig överallt nu och försökte igår att klättra i trappan.
Full fart framåt!!

God natt!

Hemma igen

Då så var vi hemma igen, vi har vart det ganska länge, men nu orkar jag ta några minuter till att uppdatera bloggen.

Mina planer för dagen gick väl sådär. Jag sov ganska bra inatt faktiskt, jag vaknade några ggr, men jag hade inga problem att somna. Vid 5.30 skickade Richard sms och bad mig komma för han hade inte kunnat sova så mycket, p.g.a den dåliga sängen och att Lukas pratade i sömnen nästan hela tiden.
Jag packade iihop mina saker så vi kunde lämna i tid, packade lite frukost till mig och gick bort, några minuter innan kl. 6 satt jag utanför avdelningen och väntade på att dörren skulle öppnas. När jag kom hade Lukas precis somnat efter att han väckts för smärtstillande vid 5.
Nattsköterskorna var impad av honom att han inte blivit gnällig när dom väckt honom både vid 23 och 5 för att ge honom panodil, dom hade typ sagt att börjar han inte gråta och gnälla snart? men det gjorde han inte.'Min lilla superhjälte!
Efter jag kommit dit gick  Richard på till "huset" och Lukas sov han ett tag i min famn. Jag la ner honom i sin säng och flyttade ihop våra sängar så jag kanske också kunde sova lite. Men lagom till jag kommit till rätta och kännt att "ja nu kan jag nog somna" då vaknade Lukas och såg att jag var där. Då var han hur pigg som helst.
Vi tittade på lite film när jag skulle äta min frukost fick jag dela med mig, han var hungrig, och macka är ju sååå gott.
När Lukas precis somnat om igen vid 8.30 så kom läkaren som opererade Lukas in. Han skulle kika så allt såg bra ut.
Han sa att operationen hade blivit lättare än vad han hade trott.
Strax efter det var det dags att plocka bort nålen i handen som han fått dropp i.
Vi gjorde det borta vid toan och när jag skulle sätta mig i fåtöljen igen med Lukas och vände mig om för att sätta mig så var det blod på halva golvet, då hade det inte slutat blöda. Så vi gick ut genom dörren och som tur var kom en sköterska precis förbi. Vi bytte "plåster" på handen och hon torkade även upp på golvet.
Som tur var kom även städerskan strax efter. Jag packade ihop våra saker. Sen var det dags för Lukas att få lite mat igen så vi beställde in lite havregrynsgröt.
Vi fick återbesökstid och lite smärtstillande medicin som han skulle ha på morgonen innan vi åker upp för att ta bort slangarna. Strax innan kl. 10 lämnade vi sjukhuset. Richard hade skickat sms där han bad mig ringa och se till att han vaknat vid 10 men istället fick han en lite överraskning och vaknade av att Lukas satt på honom.

Vi packade och städade, åt lite lunch och vid 12 åkte vi hemåt.
Vi hade fått recept på lite medicin han skulle ha i veckan. Som vi stannade på Ryhovs spotek för att hämta, jag tänkte att där är det väl störst chans att dom har det. Men icke!
Som tur var hade dom i Vaggeryd. Där köpte vi fika och hämtade Tösen hos Sara & Johan och sen åkte vi hem till Richards mamma och syster och fikade lite.
Vid 16.30 hade vi kommit hem och jag var dödstrött och Lukas med, vid 17 sov vi. Richard passade på att åka ut och slå iväg lite bollar på golfbanan. Han kom hem lagom till att Lukas vaknade vid 18, jag låg kvar en liten stund till.

Lukas har varit hur pigg som helst idag, det märks minsann inte att han opererades igår.
Han är precis som vanligt, sitt glada sätt. Det enda som är jobbigt här hemma nu är blöjbyten och påstömning, och inte minst att tvinga i honom medicin.
Blöjerna är lite meckigt, han har ju dubbla blöjor nu. En inre med klippt hål för snopp-paketet, så inte bajs kommmer i såret, det är ju väl tejpat men för säkerhetsskull. Och sen en yttre blöja för det kiss som kommer ur röret han har i urinröret. Han har ju även en kateter i urinblådan som kommer ut magen, men lite kommer ur snoppröret med.




Den fräckaste lådbilen Ever! eller hur Sofie :)



Vårt fina rum på R M D huset




badrummet!



7.20 imorse Lukas med sitt lilla handpaket.


Vårt boende de senaste dagarna.


Lukas sov heeela vägen til Ryhov, hade vi inte stannat hade han nog sovit hela vägen hem.
Men den här sovstilen var så himla snygg.



När vi kom hem gick han direkt fram till sin favvoleksak, micken!

Nu är det läggdags. Godnatt allihopa!

zzz

Idag har varit väntans dag.
10.15 började vi röra oss tillbaka till avdelningen. vid 11 tiden ringde dom från post.op. och sa attt han var klar så vi kunde komma ner. Efter ungefär en timma vaknade han till, allt verkade okej, men sen blev han väldigt grinig efter ett tag, när han hade fått känna efter. Sköterskorna hörde direkt att det här låter inte som det vanliga uppvaknings gnället utan dom gav honom lite morfin, det gjorde susen och Lukas somnade/däckade strax om i min famn, och där sov han typ 1,5 h tills jag höll på att kissa ner mig och skulle lägga honom i sin säng igen, då vaknade han. Strax efter det ringde dom upp till avdelningen så dom skulle komma och hämta oss. Det tog ett himla tag, kändes det som en halv timme kanske. Under den tiden hade han somnat om hos mig igen. Min lilla myskille!
Vi åkte upp till oss. Han var vaken då men strax efter vi kom upp somnade han igen. Han sov nån timme till, till 17 ungefär då han skulle få nya panodil för smärtstillande, Dom hade sagt att vi skulle börja med lite vatten och lite mat. Han kastade sig nästan efter vattnet och när jag tog upp en banan då kastade han nästan iväg flaskan igen, han vräkte i sig bananen, sen fick han sin medicin.  Vi satt och myste lite i vår fåtölj och tittade på tv och helt plötsligt sov han. Han sov nästan till 20, så då fick han lite gröt att äta. Han var vaken lite längre då, fram till 21.20 kanske. Medans Richard tog sista ciggen för natten, dörrarna stängs 22. Och jag knallade ner hit till huset.
Jag kände att jag behövde sova i lugn och ro om jag ska kunna köra hem oss imorgon.
Så kan jag gå upp i morrn bitta och städa rummet med. För det gör man själv här innan man checkar ut.

Lukas skulle tydligen få mer smärtstillande nu vid 23 tiden, vet inte hur dom gör om han sover, taskigt att väcka honom med att stoppa upp panodil i rumpan. Men annars kanske han inte kan sova alls. Hoppas att det går bra för Richard i så fall att söva om honom, han har ju varit ganska mammig idag.
Nu ska jag gå och lösa korsord så att jag kan sova i alla fall. Man måste trötta ut hjärnan rejält först.

Godnatt allihopa.

nu är han inne

Nu ligger Lukas på operation. själva arbetet skulle ta ca. 1,5 h, men så är det förberedelser innan och efter så vi räknar med 2 timmar från 8.30.
Vi gick och tog en lite snabbfika och sen gick vi tillbaka till huset, man sitter ju hellre här än på en pinnstol i en sjukhussal och glor på kass morgon tv.
Kl. 6.30 fick Lukas lite lugnande och embla salva på händerna inför ev. stick.
Han blev ganska snart sömnig och somnade i min famn. Vi gick sen ner till Post.Op. där han vaknar upp sen.
Där försökte dom sätta nål i handen, det gick jättebra tills hon hittade kärlet då precis drog han undan anden så hon missade, så då struntade vi e det och tog och sövde honom med masken inne på op.salen sen.
Op. är verkligen som på tv, sladdar och skärmar överallt.
Till slut kom narkos läkaren, hon verkade ha mycket att göra denna morgon. Vi satte på honom masken, han blev då lessen för det var ju lite läskigt. Av narkosen så skulle dom bli lite oroliga precis när hjärnan släpper kontrollen det hade dom ju sagt flera ggr till oss. Men det var ju lite jobbigt ändå, men det tog inte så många sekunder innan han somnade. Och hon sa att oftast är det bättre dom blir lite ledsna eftersom dom då andas in ordentligt.
Det var lite jobbigt och det kom några tårar, men det var mycket spänningar som släppte med tror jag. Men det kändes skönt att lämna honom där. Skönt och skönt, men det kändes okej. Det känns att han är i goda händer. Och alla sköterskor har varit så himla snälla och gulliga och sett till att vi får veta allt i förväg hur det går till och så. 

Så än så länge är allt bra, jag gör nog en liten uppdatering i eftermiddag för alla ni som undrar, har ingen lust att ringa för då blir det säkert jobbigt igen :)

snabbinlägg

hej hopp.
sitter i Linköping nu. vi får alla sova på ronald mcdonald huset, det är toppenfint, ska fota lite imorrn.
glöm inte lämna pengar i deras bössor nästa gång ni är på McDonalds.
nu ska vi strax gå och sova, vi måste gå upp kl. 5 imorrn. 6.15 ska vi vara på avdelningen så Lukas får lite lugnande, tror inte att det behövs dock eftersom han kommer vara däckad av trötthet... :)
7.15 är operationen planerad.
Bilresan upp gick bra, Richard satt bak med honom så han kunde mata honom och busa lite.

Uppdatering kommer säkert imorgon.
Ha det gott, och god natt!

Hemma igen, några timmar

Så nu är vi äntligen hemma igen, borta bra hemma bäst.
Jag och Lukas har haft en jättebra och mysig helg i Göteborg hos syster/moster Sofie.
Den blev ganska fulspäckad med "möten".
På fredagkvällen (17.30 tiden) när vi kom, så tog vi en promenad ner om Eriksberg, det var like kyligt men skönt att röra på sig. Det blev en sen kväll med mycket vin och och "lite" bröllopssnack.
På lördagen började vi givetvis dagen med Melodikrysset som vanligt. Lukas somnade precis i lagom tid vid tio.
Efter det åkte vi hem till Ida, där det pratades lite om bröllopet eftersom Ida är "chefs servitris" då.
Vi hade tänkt åka till Baby & Barn mässan men vi hade inte några pengar att spendera så då var det lika bra att låta bli. Vi åkte istället bort till Haga och promenerade där lite och mötte upp med Malin och lilla Isabella (6mån). Vi gick på café, ett mycket barnvänligt. Jätte trevligt ställe faktiskt.
Efter det bar det av till Lerkil och mormor, hon blev så glad så. På väg hem tog vi svängen om Kungsbacka för att överaska min kusin Katarina, och hon blev mycket överraskad. Lukas blev väldigt förtjust i hennes fiskar, dom var spännande, men mest spännande var nog katten ändå.
Sen bar det av hemåt igen så Lukas vi kvällsgröt och sova lite. Jag och Sofie var så himla trötta att båda däckade i soffan strax efter vi satt på en film.
Idag var det lika fullspcäkat schema. När nordstan öppnade hängde vi på låset för att köpa en 2-års present. Innan vi ens kommit ur parkeringshuset igen hade Lukas somnat. Klockan 12 skulle vi träffa sofies kompis Therese och hennes lilla Emma (3mån) vi fikade lite, jättegott, tack så mycket! och efteråt tog vi en promenad i Slottsskogen, jag trodde Lukas skulle sova lite då men det tyckte visst absolut inte han. Kl. 14 skulle vi besöka min kompis Therese vars dotter Cornelia fyllde 2 år i veckan. Vi blev lite sena dit, och givetvis somnade Lukas när vi körde in på parkeringen. Han sov så gott så jag fick bära honom hela vägen in och han sov t.o.m när vi kom in i allt stoj. Han sov kanske totalt 30 min som tur var. Gissa om han såg chockad ut när han vaknade.
Ena sekunden sover man i bilen, nästa vaknar man i en säng där en främling kommer och plockar upp en. Och överallt är det fullt med främlingar och barn. Det tog ett tag men sen så blev han sitt vanliga jag.

16.30 var det dags att åka hem, vi plockade upp Nina i Majorna och precis när vi lämnat stan så blev Lukas väldigt ledsen, han var visst hungrig. I Borås var vi vuxna hungriga och fick stanna på det hemska M:et :)
När vi kom till mamma och pappa för att lämna av Nina så vaknade Lukas och han ville inte sitta kvar i bilen så vi tog en respaus där. När vi väl skulle åka igen blev han ledsen igen, och försökte krypa ur stolen. Men då fick han gott sitta där men lugnade sig ganska snart. Hela vägen hem var det barnskiva och sång som gällde så han inte skulle sova. Han behövde ju sova när vi kom hem.

Nu har jag i stort sett packat ur väskorna och påbörjat ompackningen igen. Imorgon bär det av till Linköping.
Det var nog bra att vi hade helgen fullspäckad så jag inte behövde tänka så mycket på det.

Vi får se om det blir någon operationsberättelse där uppe ifrån, det blir det säkert.

Hoppas alla haft en riktigt bra helg!


Torsdag 8/4

Tack och lov får Richard lön idag, snacka om att hamna i ond spiral med pengar asså.
Richard får 2 veckors lön. Vilket känns bra nu att det alltid kommer in lite pengar, fast! det vore skönt om han hade normal lön med för då har man lite mer koll på pengarna och hur mycket man faktiskt kan göra åt. När man har 2veckors lön så kan man ibland få 3 löner på en månad. Vi hade räknat att det var dags för det i april, men sen helt plötsligt så var det inte så. Både jag Richard och en jobbarkompis till honom räknade fel. Hur skumt som helst.
Vilket resulterade i att vi gjorde åt lite för mycket pengar i mars, så nu hamnar vi helt fel i pengarna, den lön han fick idag ska ju egentligen sparas det mesta till räkningar, men hallå det är den 8:e och lön kommer 25:e det går ju inte spara så länge.
Speciellt när jag och Lukas ska till Göteborg i helgen. Vi ska på Baby & Barnmässa. Det ska bli trevligt.
Vi ska gå med Sofie och Malin, en kompis till Sofie, som har en liten dotter, Isabella, vars blogg jag följer "slaviskt".
Vi ska även träffa Ida, på lördan för att prata lite om Sofies bröllop där hon ska servera. På söndan ska vi på 3-års kalas för Cornelia, och träffa Therese. Sen ska vi även klämma in en träff med Sofies kompis Therese som också har en lite tjej. Och mellan allt detta ska jag och Sofie planera och klura lite inför bröllopet, det är 7 veckor kvar bara, helt galet! Det känns son igår när vi satt hemma hos fam. Mennerholm och dom hade förlovat sig, vi hade precis tittat på huset och bara vi visste om att Lukas var på gång.

Vi spenderade ju hela påskhelgen hemma hos mamma och pappa. Mysigt, man blir som barn igen och kan knappt plocka undan sin egen disk, absolut inte sätta in den i diskmaskinen iaf. På fredag morgonen hade dom fått ett litet lamm, så himla söt. Men tackan som normalt får tre lamm, har alltid fått det, fick inget mer och ingen "efterbörd" kom det heller, så hon blev bara sämre och sämre och dog till slut på söndagen. Stackars lilla lammisen, men han har klarat sig bra ändå.
Hemma hos mamma och pappa har dom inte riktigt lika hala golv som här, så Lukas har fått ordentlig fart på krypandet nu, det kunde säkert gå fortare om det inte var så halt, men han har ju tekniken iaf. Nu börjar han även få ordning på tekniken att sätta sig när han kryper, det är ju ganska användbart.
Nu när han kryper omkring så kan han komma fram till mig i soffan och ställa sig upp här vid.
Men det brukar oftast vara för att jag har datorn i knät och den är ju så spännande.

På måndag bär det ju även av till Linköping. Så på tisdag är det dags igen...
Hoppas verkligen inte han hinner bli sjuk fram tills dess, det vore ju maximal otur.
Så det blir inte så mycket bloggande några dagar framöver. Kan hända att jag gör det där uppe. Men kan nämligen ha med datorn. Vilken tur att jag har laddat datan med Band of Brother, så man har något att göra när man väntar. Får nog hitta lite mer att titta på.



innan vi åkte till mamma och pappa var det dags att bada, kolla va långt hår han fått :)




Vi provar en ny tröja och ny storlek, 80. Den var så fin!



På Påskafton var vi i stan på torget och en liten shoppingrunda, som avslutades på Ica Maxi, Lukas önskade alla en Glad Påsk! :)



På väg hem sa Lukas att han heskt gärna vill gå på 3D bio han med :)



Att ha tre hundar i ett hus varav två öppnar ytterdörren själva bidrar till väldigt mycket smuts inne, och Lukas som kravlat omkring på golvet hela helgen behövde ett bad när vi kommit hem, ett riktigt skumbad.

Nu var helgens bilder slut!
Ha en bra helg, för den kommer ju snart!

Glad Påsk!

Nu är det långfredag, om nån timma bär det av till mamma & pappa, vet inte om vi kommer hem söndag eller måndag. Det får vi se.
Det blir tyvärr inga bider idag, så ni får hålla tillgodo med de som kom i veckan :)

Lukas är just nu dötrött, men vägrar sova, i vanlig ordning, så då får han vara vaken tills det är dags för lunch vid 13.30-14 tiden så kan han sova gott i bilen sen när vi åker.
Idag lämnar vi pappa hemma och plockar upp honom i stan imorgon, han blir så rastlös med en hel långhelg hemma hos mamma och pappa, han behöver sitta hemma och spela av sig lite först.

Jag har till och med påskpyntat lite, eller jag har lite härliga färgglada blommor. Jag har ju sån tur att Richards brorsdotter, Ebba brukar sälja blommor genom skolan. Jag köpte ett paket till jul, men precis det jag ville ha och lika var det nu, en bukett med påskliljor, en stor bukett med jättefina tulpaner i blandade färger, två krukor med påskliljor, som nu står i fönstret i solen och börjar slå ut, och en pärlhyacint tror jag att dom heter. Man kan la göra något fint arrangemang ute, men jag orkade inte det så dom fick krukor och fick stå inne istället.

Lukas har ett favorit mellanmål nu, macka!!! undra var han fått det ifrån??
Richard ock Lukas var på vägning i måndags, då frågade hon vad han äter nu, så beättade richard att han får oftast frukt till mellanmål, då sa hon att bara frukt kan man ge om man har överviktigt barn, men Lukas behöver mer. Bara det att han håller ju sin viktkurva bra varför börja göda honom då??
Nu får han ju oftast mer än bara frukt till mellanmål, men jag tyckte det var lite tokigt sagt av henne.

Han väger nu 8440 och är 74 cm lång. Precis lagom!

Igår testade han att änvända gåstolen som "lära gå vagn" han höll i den och kunde gå själv. Så han kanske fixar det med snart, vi får se. Jag tycker det är lagom med kryp och ål som han gör nu, ett tag till i alla fall.

Då önskar vi er alla en riktigt GLAD PÅSK!!!

RSS 2.0