Det var den helgen

I fredags var vi och simmade som vanligt. Nu börjar Lukas gilla det riktigt mycket, även dyken.
Denna gången fick vi skicka barnet mellan oss i dyket, så jag "tryckte ner" Lukas under vattnen och Richard tog emot honom. Det kändes lite elakt att trycka ner honom under vattnet men det funkade ju fint. Vi fick även släppa honom mellan oss.

På lördagen bar det av till Karlstad. Det var dags att fira Tilda 4 år och Henke som fyller år snart. Alltså Richards bror och brorsdotter. Det var jobbigt att köra så långt. Och Lukas tyckte det var ganska tråkigt med.
Vi fick även sova på hotell igen, det var mysigt. Inte lika lyxigt som sist men helt ok. Denna gången fick även Tösen bo på hotell. Hon var väl inte helt nöjd. Hon hängde liksom inte med..först en så lång resa, sen hem till några sen åkte vi och lämnade saker på ett annat ställe och gick därifrån tillbaka till det första, sen tillbaka mitt i natten till det andra stället, där skulle vi visst sova sen till första stället igen. När hon insåg att vi skulle åka hem så fick hon ro att kissa för första gången på hela resan.

Vi åkte sen hem till mamma och pappa. Vi skulle hämta Sofies digitalkamera som är vattentät. Vi fick låna den så vi kan ta lite fräcka bilder på Lukas när han simmar.
Vi passade så klar även på att snika till oss lite middag. Lammgryta fick vi, det var gott, tack Pappa!

Nu äter jag lite söndagsgodis och kollar på Vem kan slå Filip och Fredrik, Lukas sover och imorgon ska vi ha en lugn dag. De enda planerna är handla och jag ska rida.

Tack och hej, leverpastej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0