Torsdag 26 november

Idag är jag helt trött.
Somnade väl vid 1 inatt, up vid 6. Men jag vaknade såklart vid 5 och kunde inte somna om förrän 5.40 kanske, så typiskt mig!
6.55 bar det av till jobbet. Det var dags att ställa klart julbordet och julpynta lite införs premiären på söndag. Tack och lov för Anders mamma som är så himla pysslig.
Jag hoppades så klart att Lukas skulle somna på väg dit, i bilen, men det gjorde han inte. Han som var sååå trött när jag ammade och klädde på honom. Han blev arg på mig som bökade så med honom.
Jag hadfe tagit med mig hans sitter och lite leksaker, och han låg där så snällt ett par timmar, men sen när han skulle sova så gick det kanske 30 min så vaknade han. Sen var han "klängig" ett par timmar. Klockan 13 somnade han till slut. Helt slut var han då, och jag med, speciellt i ryggen efter att ha burit ganska mycket. Det är man ju inte vad vid nu för tiden.

Strax innan 14 åkte vi äntigen hem. Så då vaknade han lite medans jag klädde på honom och så. Men somnade innan vi kom till 70 skyltarna. Sen sov han till nästan 16, då jag plockade upp honom.

På väg hem bestämde jag och Lisabeth att vi skulle strunta i promenad och fika istället. Så hon skulle komma vid 15. Så jag hade typ 1 h på mig att dammsuga och dona lite, jag blev väldigt effektiv. Fick upp alla adventsstjärnor och lite pyssel till och med.

I morse åkte Richard på Dreamhack, suck, så nu får vi inte träffa honom förrän söndag när vi kommit hem, tråkigt!
Men en bra sak med det var att jag kunde äta smarrig fisk till middag. Han gillar Inte fisk.

En annan bra sak är att jag blir väldigt effektiv, när jag måste göra allt själv. Lukas har fått gröt, näst intill klabbfritt, han har fått smaka på lite vatten. Och sen somnade han, ungefär vid 19. Jag lagade middag och har tvättat och plockat fram massa som ska packas inför helgens bravader. Och Lukas bara sover, som tur är.

Jag är så trött i hjärnan nu så jag fastnar i tvn heeela tiden, så detta inlägg har snart tagit 30 min att skriva.
Hoppas Lukas fortsätter att sova i natt, orkar inte vara vaken.
Tack och hej, leverpastej.

Glömde ju säga att Lisabeth har lovat att hoppa in som stand in istället för Richard på babysimmet imorgon. Det ska bli kul, att få babysimma igen. Det är ju två veckor sen.

24 november

Va skoj, kollar på början av 100:e Vänner avsnittet för andra gången idag...

Igår somnade Lukas äntligen vid 01. Suck. Han fick sova hos oss inatt, det underlättar att trösta honom fort då, så han somnar om. Men det behövdes ju inte eftersom han inte vaknade förrän 6.30 åt en liten snabis, vände sig om igen och somnade. Jag hade satt klockan på 9.00. Men jag somnade visst om, och vaknade 10.30. 11.30 gick jag och tog upp Lukas, täkte ju försöka vända hans dygn igen.

Richard kom hem och åt lunch med oss, han hade fått så ont i ryggen att han knappt kunde gå, perfa när han var hemma två dagar förra veckan. Nja...inte så bra, för ekonomin.

Efter han åkt tillbaka till jobbet, åkte jag Lukas och Tösen till Vaggeryd för att hälsa på Sara. Vi gick en promenad i skogen med Molly, hennes promenadhund. Dem sprang som bara den och busade. Så nu e Tösen pömsig.
När vi gått klart vår promenad gick vi till Ica, dom har så himla goda muffins där. Det är bake-off, från Bonjour men gryyymt goda, med frosting och alltid nån go gömma i mitten, idag provade vi kola variantet. Oj ojoj.
Sen efter lite bus och snack var det dags att åka hem igen. Lukas tog sig en liten lur då. och sen en jätte lur på typ2 timmar vid 17 tiden. Efter det fick han lite gröt, en halv portion bara, för jag hann inte mer, höll ju på att laga middag med. En klabbfri grötning blev det. Tack och lov.
Nån gång vid 21.30 typ så somnade Lukas här i soffan med mig. Det underlättar nu när han sover så lätt och vaknar ofta. Då kan man "berätta" att man är här med honom innan han hinner börja skrika och då somnar han om snabbare.
Så inatt ska han nog få lite bättre sömn. Jag kan ju hoppas i alla fall, eftersom vi ska upp i morgon och gå till babycafét och julpyssla lite.

Nu är det dags att borsta tänderna och hoppa i säng. Godnatt!

Måndag 23/11

Nu orkar jag inte komma på rubriker mer, så i fortsättningen blir det datum rubriker.
Idag har jag vart och jobbat. Det var ingen idé att känna efter hur trött jag var, då hade jag somnat på väg dit. Jag somnadee typ vid 01. Efter att Lukas inte ville sova, sån himla tur att Richard kunde ta honom till soffan en stund så jag kunde sova. 5.30 ringde klockan, så jag hinner äta frukost och bli klar innan kl. 6 då Lukas får äta. Idag var jag på jobbet 6.35. Jösses! Det är skönt att komma dit lite före de andra så jag hinner börja i ro.

Vi ska även åka dit en sväng på torsdag och hjälpa till att sätta iordning inför julbordet på söndag. Men då får Lukas följa med.

I helgen har Sofie varit här, vi har försökt pyssla med hennes inbjudnngar till bröllopet, oj oj vad fel vi gjorde :)
Hon hade en perfekt plan. Men det glömde hon och ändrade nått mått så då blev det lite tokigt. Det blev fortfarande jättefint men inte exakt som planen var.
Vi var även på 1-års kalas i lördags. Det var lite grillning ute i ett vindskydd. Och tårta såklart :)

Idag verkar även Lukas förkylning gått över. Han har lite rossel kvar i halsen men han hostar inte sådär hemskt längre.

I veckan som kommer har vi massa planer. Mamma sa att hon skulle komma ner och hälsa på tisdag eller onsdag. Imorgon ska vi åka till Sara och hälsa på. Onsdag är det babycafé som gäller, det skulle vara lite julpyssel då. Torsdag åker vi till Haga, ska försöka komma iväg "tidig" morgon. Stannar väl fram till lunch. Jag vill inte ha Lukas där när alla gäster kommer, med alla virus. På torsdag åker Richard till Dreamhack. Så då får vi klara oss själva, blir nog inga probs. Fast på fredag ska vi ju simma och då skulle vi tagit lite kort med Sofies kamera under vattnet så jag ska se om någon annan vill följa med. 

Innan badet ska jag helst ha packat bilen så när vi badat klart ska vi bara åka hem och hämta hunden. Sen far vi mot Göteborg och Sofie. Med en paus hos mamma och pappa som ska passa Tösen i helgen. Troligtvis så ska vi när vi kommit till Göteborg träffa Ida på Liseberg och gå på den fina julmarknaden. 

Nu får jag väl ta och hitta på nån middag, verkar som jag fick den lotten idag med, Yes!!!  

Babymassage

Jag glömde ju berätta om babymassagen igår.

Det gick ganska bra faktiskt, det gick bättre med Lukas än med de som var lite yngre. Detta var en snabb genomgång på 1 timma, mest som info. Så man gör alla rörelser rätt.
Det var lite märkligt att ha den äldsta bebisen faktiskt.

I natt gick det mycket bättre med Lukas. Han vaknade en gång och sen inget mer. Han somnade första gången vid 20. Vid 3.30 vaknade jag av att han rörde sig, men han ville inte vakna och äta ännu. Jag höll däremot på att sprängas, men jag ville ju inte väcka honom, för att se hur länge han sov, han behövde ju sova ifatt sig. 6.30 började han röra på sig igen och gnydde en gång, då flög jag upp och hämtade honom. Han fick äta, fick nu blöja och åt lite till men han var så trött så han orkade inte riktigt. Så han fick sova istället, i sin säng för en gång skull även på morgonen, Richard stannade ju hemma idag igen.

Måste bara säga att jag älskar veckans Ica reklam, den med bonuscheck och gosedjur, så himla rolig.
När de små gosiga barnen vinner fem bonusresor till Tjeckien.

Försökte hitta den på youtube men lyckades inte.


Nu måste jag börja städa, Tösen fäller så sjukt mycket just nu så det ser inte klokt ut här hemma, det tar bara nån timma efter att man sopat så är det like mycket hår igen...

Trevlig helg!

Vaccinerad och klar

Igår var vi och vaccinerade oss, jag och Richard. Lukas fick också följa med men är ju inte gammal nog för en spruta. Jag hade lite ont i halsen innan och senare på kvällen så smällde förkylnigen till ordentligt. Tack vare sprutan antagligen. Lukas förkylning var inte heller så rolig. Han sov knappt inget på dagen, eftersom han är så täppt i näsan. Han var helt omöjlig att söva så han somnade inte förrän vi skulle gå och lägga oss. Han sov en kvart, sen vaknade han och gallskrek i minst 15 minuter. Det är man ju inte helt van vid nu för tiden. Det enda som lugnade honom var det gamla vanliga tricket; att stå och gunga. Richard hade gått upp och lägt sig så han kunde sova.  
Jag la ner Lukas i vår säng för att palla upp kuddar och täcke för att kunna sitta och sova med honom. Men han fortsatte och sova när jag la ner honom så då fick han ligga där.
Även om jag är högerhänt och ska ta sprutan i vänster arm så bad jag få den i höger eftersom jag bär Lukas med vänster. Det fick jag ju "betala" för när jag skulle sova, jag sover ju på höger sida när Lukas är i sängen, men som tur var sov ju Richard där uppe så jag la mig på hans sida, och Lukas hade jag ju givetvis lagt tvärs över sängen så det fanns massa plats över till mig...Not!
Det var ju inte heller så att jag kunde somna för jag låg ju så klart och lyssnade så att han andades, vilket han kämpade med, men till slut andades han bara med munnen.

Jag vaknade vid 10 tiden och det gjorde ont i heeeela kroppen. Jag tog ut Tösen och var helt död, jag gick ju ändå hela vägen till häcken mot Hampus och Emma och tillbaka igen. Så det var bara att ringa Richard och be honom komma hem efter lunch och hjälpa mig med Lukas. Det hade inte vart några problem att ta hand om honom om han var frisk, men nu är han ju sjuk och gnällig och vägrar sova. Och mitt huvud hade inte fixat det idag.

Ungefär klockan 18 somnade Lukas äntligen för första gången idag. Han sov en timma. Han fick äta lite, pyamas och vara med oss lite. Vi läst saga och sen fick han lägga sig i sin säng vid 20 och 30 min sov han tack och lov. Han vaknade till lite innan men sover nu. Han ligger dock och hostar ganska mycket i sömnen.

Min förkylning verkar lugna sig nu med. Jag har inte ont i halsen, men fortfarande lite ont utmed hela ryggraden, från bäckenet och upp i nacken. Vi hoppas på en bättre dag i morgon. Men det blir inget babysim i alla fall.
Imorgon kommer ju Sofie och vi ska pyssla med deras inbjudningar till bröllopet.

Nu ska jag kolla lite på den nya serien Glee, det verkade fånigt för det var sjukt dåligt när dom sjöng innan, det var så tydligt insppelat i studio och rösterna passade inte skådisarna.

Förkylning!

I går kväll vaknade Lukas till som vanligt efter en timme, kunde snart somna om. Men efter ytterligare en timme vaknade han och skrek sitt mer "panik" skrik och vägrade somna om. Han fick komma med ut i soffan, då märkte jag att han var jättesnorig. Han var jättetrött men kunde inte somna för han kunde ju knappt andas.
När vi skulle gå och lägga oss igen fick han somna i vår säng, ammandes, eller tuttandes, han är väldigt tuttig nu när han är sjuk. Vi hade pallat upp han säng med lite böcker så han kanske skulle kunna andas lättare, för det gick bra när han satt i mitt knä i soffan. Så när Lukas sov la jag honom i sin säng. han somnade vid 00.30. strax efter 3 vaknade han igen. Jag försökte då själv sitta upp i sängen med honom i knät och han somade om, men inte jag, det var fruktansvärt obekvämt. Då byggde jag upp lite i vår säng med nån kudde och hans täcke. Då kunde han sova ordentligt igen. Tack och lov. Han vaknade och åt som vanligt under natten men han var ganska trött på morgonen så vi sov till 11 då Richard ringde och väckte oss.

Idag har vi varit hos BVC och mätt och vägt. Nu väger nu 6875g och är 65,5 cm lång.
Imorgon var det planerat babymassage"kurs" på Babycafét. Blev lite ledsen att vi skulle missa det och simmet på fredag eftersom han är sjuk. Som tur var kunde jag ju nu fråga BVC sköterskan hur vi skulle göra. Hon sa att så länge han inte har feber så är det ok. Är han intresserad av att bli masserad imorrn är det ju bara att klä på honom och strunta i det. Men jag tror han gillar det, för han är lite lugnare nu, har suttit mycket i knät på mig idag och myst. Så vi hoppas att det inte är nån feber imorrn.

Vi får se om Lukas vaknar till idag med. Han har ju sovit en timma nu.
Hoppas han kan sova bättre inatt nu så han gillar massagen imorrn.


Det var den helgen

I fredags var vi och simmade som vanligt. Nu börjar Lukas gilla det riktigt mycket, även dyken.
Denna gången fick vi skicka barnet mellan oss i dyket, så jag "tryckte ner" Lukas under vattnen och Richard tog emot honom. Det kändes lite elakt att trycka ner honom under vattnet men det funkade ju fint. Vi fick även släppa honom mellan oss.

På lördagen bar det av till Karlstad. Det var dags att fira Tilda 4 år och Henke som fyller år snart. Alltså Richards bror och brorsdotter. Det var jobbigt att köra så långt. Och Lukas tyckte det var ganska tråkigt med.
Vi fick även sova på hotell igen, det var mysigt. Inte lika lyxigt som sist men helt ok. Denna gången fick även Tösen bo på hotell. Hon var väl inte helt nöjd. Hon hängde liksom inte med..först en så lång resa, sen hem till några sen åkte vi och lämnade saker på ett annat ställe och gick därifrån tillbaka till det första, sen tillbaka mitt i natten till det andra stället, där skulle vi visst sova sen till första stället igen. När hon insåg att vi skulle åka hem så fick hon ro att kissa för första gången på hela resan.

Vi åkte sen hem till mamma och pappa. Vi skulle hämta Sofies digitalkamera som är vattentät. Vi fick låna den så vi kan ta lite fräcka bilder på Lukas när han simmar.
Vi passade så klar även på att snika till oss lite middag. Lammgryta fick vi, det var gott, tack Pappa!

Nu äter jag lite söndagsgodis och kollar på Vem kan slå Filip och Fredrik, Lukas sover och imorgon ska vi ha en lugn dag. De enda planerna är handla och jag ska rida.

Tack och hej, leverpastej!

En kväll med Lukas

Idag insåg Lukas grejen med gröt. Så länge han också får hålla i skeden går det jättebra.
Som ni ser blir det dock lite kladdigt, men vad gör man inte...

Och blir man så kladdig då får man minsann bada för att bli ren, och det var inte bara Lukas som blev blöt.
Att plaska är ju det bästa med vatten.




Lugnt idag

Idag har det inte hänt mycket. I morse när jag gick ut med Tösen på gräsmattan så skulle precis grannen gå ner till Småfolket. Blev lite avis, vill ju egentligen gå ner dit med, mest för att man inte ska sitta hemma hela dagarna kanske. Man behöver ju träffa lite folk ibland. Jag får längta till fredagens sim och helgen Karlstads besök istället.
Nästa vecka ska vi nog åka till Vaggeryd med och hälsa på Sara, gå promenad och köpa nåt sliskigt fika att smaska på efteråt.

Men vi har vart ute och promenerat lite idag iaf.
Vi skulle till apoteket för att se till så vi inte få objudna barn på gång. Och sen till banken för att lösa in den utbetalningen vi fick för att vi körde upp till LInköping med Lukas. 440:- fick vi för 34mil. Helt ok faktiskt. Det är ju för hans bästa med.

Sen traskade vi hem i kylan igen. Fast det tog nog 45 minuter, vi gick ju omvägen om Ica på vägen hem för att köpa lite bröd. Det är ju så tråkigt att gå samma väg två ggr.
Nu ska jag nog laga mat medans Lukas vilar lite.


Bakdag

Idag har jag bakat! Det var skoj!

Vi började dagen med att gå ner till Babycafét. Det var i stort sett samma folk där idag som förra veckan. Tre mammor och jag. Jag föredrar nog att gå dit faktiskt före kyrkans småfolket fast det är bättre sång i kyrkan.
Det blir lite mer prat om barnen och så där, på babycafét. Där är det inte heller så uppdelat som i kyrkan, sång 30 min, fika 30 min och sen går dom med lite större barnen och leker. Medan på babycafét där börjar det med promenad 9.30, om man vill, sen fikar vi och pratar ganska länge och sen sjunger vi kanske sista 30 minuterna. Och sen blir det alltid samtal som fortsätter efter 12 också. Även om babycafé bara håller på till 12 egentligen. 

Lukas sitter i en stol för första gången, tyvärr är bilden tagen med min mobilkamera.
Idag fick Lukas prova att sitta i stol själv. Det var skoj!

Idag fick vi skynda oss hem vid 12 för då skulle Richard komma hem och äta lunch. Han jobbar uppe på Skillmek tisdag och onsdagar så då kommer han hem och äter lunch. Det är riktigt trevligt faktiskt. Att se honom en liten stund på dan med. 
När Richard åkte igen så somnade Lukas gott för han somnade bara 5 min på hela tiden på babycafét. 
Under tiden så bakade jag. Drömmar och wienersnittar eller vad dom hette. I båda degarna är det hjortronsalt och fy va äcklig degen blir då, det var ju bra för då åt jag inte så mycket. 



Som tur var fick jag lite lunch idag, vi fick mat över i måndags, Älgfärsbiffar med potatis, sås och hemgjorda lingon.

  


Hmm blogga eller ta hand om disken...

Ja valet var ju grymt svårt :)

Det är ju inte så mycket disk ändå. Det kan jag göra sen.

I helgen var vi hemma hos mamma och pappa och firade dom och kim med. I söndags kom även Ida, Johan och Chablis så vi gick en skogspromenad. Det gillade hundarna. Dom sprang som galna hela rundan.  
Så småningom tog ju söndagen slut och måndagen närmade sig och det var dags för arbete igen. Denna gången gick det ganska bra att somna, bara det att Lukas höll på att stöka runt vid 1 tiden, så Richard kom och hämtade honom. Och för en gång skull somnade han snällt om vid 6 när jag skulle åka. Tydligen hade Richard precis väckt honom innan jag kom hem. Så han märkte knappt att jag var borta. Han hade mycket sömn att ta igen efter helgen, det blir inte samma sömn när man inte är hemma. 

Glömde ju berätta hur det gick i fredags när Lukas skulle sova i sin säng för första natten. Det gick jättebra för Lukas, mindre bra för mig. Först kunde jag inte somna, gick och la mig vid 12 tiden när jag såg va klockan va. 2.30 plockade jag upp Lukas så han fick äta lite. Jag låg ju hela natten och lyssnade så han sov och levde. Så himla fjantig man blir när man e mamma.
Inatt sov Lukas jättebra i sin säng. Jag gick in i sängen och la mig vid 23.30 (efter att ha sovit ett par timmar i soffan) då började Lukas vrida lite på sig så då fick han äta lite. Han äter så bra när man tar upp honom när han nästan fortfarande sover och så somnar han om på en gång med. Sen vaknade han inte förrän klockan 8.00. Då fick han äta och somna om i sängen med mig. Sen sov vi till 10.30 då Carina ringde :)
Det är så gött att vara mammaledig. När man får sova så länge man vill. Tur man har en sömning pojk :)

Nu har även svininflueensan börjat sprida sig i Skillingaryd. Så nu ska vi ta det lugnt med barngrupperna och bara gå på babysimmet. I väntan på att vi får vår vaccination. 
Som tur är så är det regnigt och trist ute så vi kan hålla oss inne. Sån himla tur att jag behöver fylla frysen med kakor nu med. Så jag får köra några bakveckor här framöver. 

Ska väl borsta tänderna nu. Klockan är ju ändå 13.30.
  

Det blev av!

Det blev babysim idag!!!
Idag dök vi ganska många gånger, vi fick simglasögon också så vi kunde titta på dom under vatten.
Lukas har inte riktigt lärt sig ännu när vi kommer dyka under eftersom har tittar på allt annat än oss när det är dags. Men när han lärt sig så kan man göra längre dyk.

Idag har vi också flyttat in Lukas egna säng så han får sova i den inatt för första gången. Det ska bli skönt och läskigt. Jag kommer säkert att vakna hundra gånger och tro att jag rullat över honom eller så kommer jag ligga helt still som när han också ligger i sängen.

Vi får se hur det går, det ska helt klart bli instressant.

Imorgon är det melodikryss, städa klart och sen avfärd till mamma och pappa.
Vi ska fira mamma och Kim som fyller måndag och tisdag och så är det ju farsdag på söndag.

I väntan på vem som åker ur Idol kollar vi på Poseidon.

Imorgon måste det blir sim

Nu har nästan hela veckan gått igen. Det är sjukt vad fort det går.

I onsdags provade vi nåt nytt. Vi gick på frälsningsarméns babycafé. Det var ganska trevligt. Det var inte så många där, vi var bara 5 mammor, så vi satt och fikade alla vid ett bord och satt och tjöta lite. Det var lite lättare att prata där då borden var uppdelade i "smågrupper" och inte ett enda långbord som det är på Småfolket.
Samtidigt som jag kom dit kom det en annan ny mamma. Hon hade en dotter som var 2 månader. Så himla liten.
Hon var också ny där så det kändes ju bra att inte vara ensam. På babycafét börjar dom som vill 9.30 med en barnvagnspromenad. Och sen vid 10 är det fika och sen lite sång. Ibland har dom även BVC där med ett litet program. Det är dom som håller i babymassagen som vi ska på sen om ett par veckor.

Idag gick vi ner till Småfolket med. Det var inte så många där idag. Det snöade, så det förklarade väl saken. Dessutom var det "fri lek" på schemat. Men Madde var där och sjöng med oss i alla fall. Det var bra, för det gillar ju Lukas mest när vi sjunger, är inte hon där blir det ingen sång.
I sista sekund innan sången började idag så kom hon med Disa, kommer inte ihåg vad hon heter. Och efter sången kom hennes kompis med. Hon hade visst sett mig och Tösen när vi vart ute och gått. Hon hade också hund. Vi pratade lite på väg hem, vi tog följe nämligen. Det vore ju trevligt att få ett par kompisar här på hemmaplan med som är i samma "sists" som en själv. Vi kan ju hoppas :)

Imorgon hoppas vi givetvis på babysim. Får återkomma hur det går med det.

Nu ska jag se hur man inte ska göra på Lyxfällan.

Trött

Idag var jag trött efter gårdagen på Ullared.
Vi var nog på GeKås mellan 9.45-15 kanske. Minns inte exakt, men nåt sånt var det nog.
Det var ganska mycket folk där, men det är väl så så här års. Träffade Maria och Olle där. Min chefs fru och deras son som är född samma dag som Lukas.
Hon var själv så hon hade det inte så smidigt. Hon hade Olle i babyskyddet i varuvagnen med berg runt hela honom av saker. Vi kunde ju ha en varuvagn och Lukas i sin vagn. Mot slutet tröttnade han dock, inte så konstigt.
Ammningsrummet, som dom som tur är har, besökte vi två ggr. Det var skönt att kunna sitta i lugn och ro, speciellt nu när Lukas strular lite i början. Han kunde sova ett par ggr i vagnen, det var också skönt att han kunde få ro.
Vi shoppade väääldigt mycket. Men nu har vi bara enstaka julklappar kvar och även köpt en del presenter till folk som fyller år snart. Det känns väldigt skönt, och det är nästan 2 månader kvar till julafton.
Vi köpte en hel del kläder åt Lukas med. Jag packade upp allt på kvällen här hemma på matsalsbordet. Det blev smockfullt, i flera lager. Fick använda 4 stolar med. Nu ska jag bara plocka undan allt där det ska vara. 
Dessutom behöver huset städas ganska mycket. Åååååh jag blir trött av att bara tänka på det.
Vi har planer för alla helger november ut, så det blir städning på veckorna framöver.

Ooooh vilken skön version av Wonderwall det kom här på Brothers & Sisters

Idag har vi inte gjort något nästan, vi gick en promenad med Tösen. Och jag plockade upp alla böcker vi fick i helgen av mamma.
Imorgon ska vi nog prova något nytt. Att gå ner på babycafé i Frälsningsarméns lokaler. Det ska bli spännande. Det börja klockan 10,men 9.30 har dom barnvagnspromenad. Det är ju tveksamt att vi hinner med på det. I så fall skulle jag nog behövt sova nu. Vi får se vad natten och morgonen har att erbjuda. Troligtvis ett trött Lukas eftersom han somade för inte allt för länge sen. Och nu är klockan 23.24 och hög tid att borsta tänderna och sova. 
God natt!  


Ullared here we come

Ja, imorgon är det dags för en tripp till Ullared och GeKås.
Det blir nog kul. Det har blivit dags att inhandla lite vinterkläder till Lukas och även kläder så han har några månader framöver. För nu går dom åt som smör i solsken.
Vi får se hur det går med Lukas och så, men det går nog bra.

I helgen har vi (jag, Lukas och Tösen) vart hon mamma och pappa. Richard skulle på fest på lördagen så då var det lika bra att åka och hälsa på dem, har ju inte sett dom sen dopet, tre veckor sen.

Med oss därifrån fick vi två stora papperskassar med böcker som vi hade när vi var små. Så gonatt sagan för Lukas idag blev en Alfons Åberg, som var betydligt längre än de vi läst innan. Det verkade han gilla. 
Eller ja, han sover just nu i soffan här jämte mig efter att ha lämnat stora protester till Richard, så han fick komma upp och äta lite. 

 Vad väntar i veckan som kommer? det blir nån tripp till kyrkan denna veckan och förhoppningsvis sim på fredag, i helgen bär det av till mamma och pappa igen, då ska vi fira alla tre där hemma. Mamma och Kim fyller år och så är det farsdag på söndag med.


RSS 2.0