Hotell är bokat

Tack vare Sofie så tjänade vi en del pengar på vårt hotellboende på torsdag nästa vecka.
Vi ska nämligen till Linköping med Lukas på fredag och då var dom så vänliga och gav oss en sån trevlig tid som 9.15, vad tänkte dom med egentligen. Det tar ju typ bara 2 timmar för oss att köra så åka klockan 7 och minst 1 timma för oss att bli klara, och då är det bara att hoppas att Lukas behagar att äta typ klockan 5.45 så han inte behöver äta förrän vi kommit upp och hur troligt är det attd et skulle funka?!?!
Så vi tänkte som så att vi har ju 10 års dag på torsdagen så vi passar på att bo på hotell, det händer ju inte speciellt ofta, speciellt inte hemma i Sverige.
Jisses! sist vi bodde på hotell ihop var nog på semester i Bulgarien, för vandrarhemmet i Halmstad räknas nog inte, och även om det kändes som hotell så var det ju inte det när vi samma semester bodde hos faster Kerstin i Värö. Kommer inte ens ihåg när det var vi var i Bulgarien, 5 år sen kanske, 4 eller 5. 
Jaja..tillbaka till nutid, det blev inget bad idag, tråkigt. Hade tänkt gå dit att titta men det hann jag inte med det heller. Så vi får hoppas att dom inte blir jätte sena på sjukhuset nästa fredag för då missar vi badet då med, det skulle vara riktigt tråkigt. 
Nu har vi i alla fall köpt present till Sara med, så dit ska vi imorgon, undra vilken tid bara, det har vi inte fått veta. 
Får bara hålla alla på avstånd så ska det nog gå bra med lill skrutt. Idag verkar han må mycket bättre som tur är. Han var inte alls så snorig i natt. Och imorse så babblade han på som vanligt med mig och det har han inte gjort på en hel vecka. Så det är ju ett tydligt tecken på att han börjar bli piggare. 
Nu ligger han här jämte och jobbar i sitt gym, det gillar han, så Tack Cornelia! att vi fick låna ditt gym, det e jätteskoj! Vi bytte ut lite leksaker, men ändå. 
Det verkar även som Lukas försöker vända sig om på magen från rygg, nu emellanåt. Det är skoj, har han lite lut så kommer han runt. Vi får väl öva mer på att ligga på mage så han får lära sig att vända på det hållet med.  
Ja då kanske det är dags att faktiskt umgås med Lukas och inte bara skriva om honom!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0