Återbesök nr 1 avklarat

Sådär ja, det var den veckan det.
Det gick väl relativt snabbt...
Det har minsann inte varit smidigt, alla satans blöjbyten. Till helgen fick Lukas diarré, troligtvis av medicinen, vilket gjorde att han bajsade heeeela tiden typ. Detta medförde även nästan sår på skinkorna och otroligt obekväma blöjbyten. Men men, nu är det över.

Idag var vi i Linköping och plockade bort katetrarna. Det gick väldigt smidigt.
Mamma åkte med mig upp eftersom Richard hellst behövde jobba. Det var trevligt med lite sällskap och körhjälp på väg hem. efter 7.30 fick inte Lukas äta så vi fick sätta klockan och gå upp tidigt och äta. Vi tog sen en promenad med Tösen så hon skulle klara dagen själv hemma. Vi kom iväg 9.40, 10 min för sent, vilket smittade av sig på hela resan, Vi plockade upp mamma på Eurostop. Lukas sov från Vaggeryd till 10.30 då Lukas skulle få alvedon och en annan smärtstillande så vi stannade till så han fick det. Sen satt mamma bak med honom och busade lite.

11.30 skulle vi vara på sjukhuset. 11.34 betalade vi parkeringen.
På lappen jag fått om återbesöket stod det våning 18, vilket var den gamla avdelningen. Vi skulle visst tillbaka till där vi var sist. Kunde dom inte bara sagt det...11.50 var vi typ där. Detta är ett stort sjukhus att yra runt på!
Lukas fick lugnande, vilket gjorde honom väääldigt lugn, han blev Helt groggy, det var lite roligt att se faktiskt.
Igår lyckades Lukas själv dra ut lite av sitt rör i urinröret. Så där var inte så mycket kvar att plocka ut. Det var inga problem att få ut katetern i magen heller. Han var åter igen så himla duktig.

Vi fick gå till ett rum där han fick piggna till lite och en timme efter fick han börja dricka och äta, sen var det bara att vänta på att han skulle kissa.

14.15 satt vi i bilen igen och var på väg hem, när vi lämnade parkeringen hade Lukas somnat. Och sov hela vägen hem. Jag började köra men blev grymt trött så mamma fick köra lite och jag däckade ganska fort i baksätet. Sen vaknade både jag och Lukas när vi svängde av e4:an vid Eurostop.
Nu ikväll har Lukas bara varit lite trött men han verkar väldigt lättad att alla slangar och saker är borta.

I veckan har Lukas ökat på kryptempot, han ställer sig överallt nu och försökte igår att klättra i trappan.
Full fart framåt!!

God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0