Helg i Göteborg

Jaha, söndag klockan 23.32. Imorgon är det dags att jobba igen.

I lördags åkte vi till Göteborg. Vi hade tänkt at åka senast kl. 12, och i vanilg ordning blev vi 30 min sena. Sen byggde vi på det genom att köra förbi McDonalds och hämta lite lunch, och genom att stanna lite för länge hos mamma och pappa, där vi bara skulle hämta en madrass, vilket blev, blöjbyte och kaffe bulle paus.
Vilket var ganska gott, bulle då asså.

Vi passade också på att inviga Lukas nya bilstol. Det ångrar vi att vi gjorde denna långa resa. När han somnade föll hans huvud framåt och blev hängandes där, vilket inte var så bekvämt. Så på vägen hem idag fick han nog och gallskrek till slut, så Richard fick sitta bak och leka lite, men det  hjälpte bara en liten stund.

Första anhalt i Göteborg blev Tynnered/Frölunda, hos Therese med familj, på lite fika och mycket tjöt.
Efter det bar det hem till Sofie och Jamie. Vi fick smarrig middag. Och idag skulle jag och Richard på bio,
Avatar 3D. Den började 11.30, vi skulle åka 10.30 senast, så det var lagom att Lukas somnade då, men det funkade ju inte såklart. Så som tur var tog de en promenad på ca. 1 timme så då sov han gott. Men resten av tiden skrek han i stort sett. Sorry Sofie och Jamie!  När bion var slut skulle vi åka och köpa en gåstol till Lukas, en vi hittat på blocket. Vi skulle sen möta allihopa i Lindome, för dom höll på att tömma morfars lägenhet i Mölndal. Som tur var somnade Lukas i bilen på väg dit, så han fick sova lite. Sen blev han glad när han upptäckte att jag och Richard var där när han vaknade. Lille gullungen. Och gåstolen gillade han verkligen. Den får ni se en annan dag för nu är det dags att hoppa i säng och sova.
Gonatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0