Jaha, vad ska vi hitta på detta året då?

Jag hoppas att det blir lite lugnare än 2009.
2009 var ganska intensivt. Vi började ju med att köpa hus och flyttade hit januari/februari skiftet.
Strax därefter fick vi hem Tösen på prov. Och det funkade ju bra så henne behöll vi.
Våren gick fort och sen var det dags för den underbare Lukas att joina oss. Vi insåg ganska snart att en stoor bil behövs, så det blev till att byta. Denna höst och vinter har nog varit den snabbaste i världshistorien. Men även den mest händelserika. Det känns som det var väldigt lång tid sen vi berätta att jag var gravid på julafton, men det är ju bara ett år sen.
Lukas har nog också han haft ett händelserikt år. den första halvan växte han så det knakade. Och efter det var dags att se riktigt solljus så har han lärt sig otroligt mycket.

Det började ju med att hålla upp huvudet, det var ju kämpigt, men det funkade ju ganska snart.
Nu kan han t.o.m. sitta nästan helt själv, stå med lite balanshjälp. Snurra hejvilt från mage till rygg och tillbaka igen på mage. Han har fått två tänder. Lärt sig smacka, så nu kan han snart rida :)
Han får lätt tag i fötterna och får till och med in dom i munnen. Han äter numer lunch, morotspuré är godast, potatis är okej och palsternacka fick vi ta paus på för det blev för mycket med både potatis och palsternacka som ny smak på en gång. Men det ska vi snart börja smaka igen. Efterrätt är alltid gott, mango och mango/päron har vi smakat på ännu. Som kvällsmat får han gröt, för tillfället är det äppelsmak på den.
Spy det gör han knappt längre, det är för småbarn! 
Nu snart är det dags att köpa ny bilstol för den andre börjar bli för liten. Så det önskade vi pengar till i julklapp så nu har vi en bra början. 
Just det vi får ju inte glömma att Lukas lärt sig att suga på tummen, till slut så funkar det lätt som en plätt, det var kämpigt i början men till slut fick han in den utan att flyga ut på en gång.  


De senaste dagarna har vi spenderat hemma i lugn och ro. Nyår firade vi med Mia, Calle, Fidde & Bettan hemma hos Mia & Calle, det bjöds på mycket god mat och en det spelade på natten. Det var ett mycket trevligt sätt att fira in det nya året.
Igår kväll var mina föräldrar och Nina här på lite middag. Det var trevligt det med. Mamma passade på att gosa extra mycket med Lukas för alltid när vi träffas annars har hon så mycket annat att göra.
Veckan som kommer blir det lite att göra med. Först ska jag ta tag i mitt liv och lugna ner sockerberoendet.
Måste ta tag i viktnedgång inför Sofie & Jamies bröllop. Där finns en del att jobba på.
I en felfri värld så blir 0,5 kg i veckan lagom. Jag håller tummarna :)Lukas är ute och flyger.  

 
Och här provar vi de nya majskrokarnasåhär brukar lek i babygymmet se ut nu för tidenTösen och jag gick långpromenad i onsdags i snön. Otto var också med men han fick visst inte var med på bild.

Nu är det dags att borsta tänderna och ta tag i avfrostning av frysen.

God fortsättning på er allihopa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0