hemma hos mamma och pappa

sitter hemma hos mamma och pappa. Lukas sover uppe i sin säng (vi har en extra säng här, tack Lisette för den)
Lukas vaknade precis till lite, jag hade visst glömt höja upp huvudänden så han hade blivit lite täppt.
Men han somnade om igen ganska fort. Han hade dessutom lyckat med konststycket att få ut armen från pyamasärmen och få upp den ut vid halsen typ. Tokunge. Men det ordnade vi det med.

Bilen och transporten står redo, lamporna kollade och nu fungerande även på släpet efter pappas magiska trick.
Så imorgon kl. 9 bär det av till Göteborg. Det blir lite trångt. Det är 2 hästar, 4 vuxna och 1 barn samt ganska mycket tillbehör till hästar och barn, bl.a. en vagn som ska med. Men det ska nog gå :)
Finns det hjärterum finns det stjärterum. Och jag får åka bak med Lukas för en gång skull :) Fast han ska ju typ sova hela vägen dit, förhoppningsvis. Men ändå.
Det ska ju bli lagom väder imorrn, säger dom, varm och molningt. Varmt så jag slipper ha dåligt samvete för att Lukas kommer vara ute hela dan och molnigt så jag slipper tänka på att han ska vara skyddad hela tiden.
Han har ju i och för sig sin keps, och idag köpte jag solkräm, SPF50, det borde la räcka :)

Just det, Lukas sov hela natten så snällt precis som vanligt. Imorse när han vaknade vid 7.30 fick Richard gå och hämta honom. När dom kom in i sovrummet sken han upp som en sol när jag sa godmorgon och kröp i hast fram till mig och började panngosa. Nåt mysigt som han brukar göra, han sätter panna mot panna och gosar lite typ.
Då visste jag att han mådde bättre, tack och lov. Så idag har vi inte tagit nån alvedon, men lite nasspray innan sängdags.

Nu ska jag slappa lite i en go fotölj ett tag innan läggdags.
Håll tummarna för oss imorrn!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0